Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



3 Mart 2016 Perşembe

cuma mesajı, cuma mesajları, cuma mesajları indir, resimli cuma mesajları 2015 indir, cuma mesajları ayetli, anlamlı cuma mesajları, cuma mesajları indir, cuma mesajları resimli indir, mübarek cuma mesajları, 

Cuma Mesajları - Cuma Sözleri resimli, cuma, mesajları, indir, 2016, kısa ve öz, cuma mesajları anlamlı,  cuma mesajları yeni

Rabbim, sevginle dolu bir yüreklerle sana kavuşmayı ve sevdiklerimizle sonsuzlukta buluşmayı nasip eyle, amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Bu mübarek cuma günü hürmetine evlerimizi huzursuz, kalplerimizi aşksız, dillerimizi duasız bırakma... Evlatlarımızı hayırlı, bedenimizi sağlıklı, işlerimizde muvaffaiyet nasip eyle. İyilere yadım et, zalimlere fırsat verme Ya Rab! Hayırlı cumalar dilerim.






Ya Rabbi; sana açılan ellerimizi,
Sana yönelen gönüllerimizi,
Sana bükülen boyunlarımızı,
Sana yalvaran dillerimizi,
Ne olur boş çevirme.
Hayırlı cumalar...


* * * * *


Allah’ım gül de olsak bülbül de, su da olsak toprak da ne olursak olalım ama sana kul olduğumuzu unutturma. Hayırlı Cumalar.



resimli cuma mesajları


Ya Rab! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Gül kokulu, nurlu hayırlı cumalar dilerim.


* * * * * 


Allah'ım! Büyük kudretin ile hayatımıza bereket ihsan eyle. Hayırlı Cumalar Dilerim.


* * * * *


Güzel insan, dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar Dilerim.


cuma mesajları resimli


Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam. 


* * * * *


Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işledigimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet et. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.


Cuma mesajları


Cuma günü günah işlemeden selâmetle geçerse, diğer günler de selâmetle geçer. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah!


* * * * * 


Ey Rabb’im! Bizlere seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Rabb’im elimizi Kuran’sız, gönlümüzü imansız, kulağımızı ezansız, dilimizi tevhidsiz, alnımızı secdesiz bırakmasın. Cumanız mübarek olsun.


resimli cuma mesajları


Yüce Allah’ım! Bizlere hayırlı işler, helâl ve bereketli kazançlar nasip eyle! Yuvalarımıza, aile ocağımıza mutluluk, huzur ve saadetler ihsan eyle! Bizlere; Allaha ve Peygambere itaat eden, ana ve babasına hürmet eden, insanlığa hizmet eden hayırlı evlatlar ve nesiller bahşeyle. Amin


* * * * *

Allah’ın Selamı, Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun. Günümüz Aydın, Cumamız Mübarek Olsun. Hayırlı Cumalar, Mutlu, Huzurlu Yarınlar...


* * * * *


Ya Rabbi, Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, dünya imtihanını başarıyla geçebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, senin yolundan  gitmeyi, senin sevenlerden olmayı bizlere ve sevdiklerimize nasip eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.


Cuma mesajları resimli


Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizi dos doğru bir yola ilet.Senin yolundan ayırma. . . Hayırlı Cumalar


* * * * *


Ömrüne hayırlı ömür katılsın,
Yüreğine mutluluk saçılsın.
Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın...
Hayırlı Cumalar Dilerim.


* * * * *


Ya Rabbi! Bize yaptığımız işlerde muvaffakiyetler nasip et, 
Kötü yolda gidenleri gittikleri yoldan geri çevir. 
Evlerimize mutluluk nasip eyle. 
Taşıyamayacağımız yükle bizi imtihan etme. 
Günlerimizi Bereketli eyle. Amin.


* * * * *


Ya Rab!
Bizlere, faydalı ilim, 
senden korkan bir kalp, 
seni işiten kulak,  
seni zikreden dil, 
senle doyan bir nefis nasip et. 
Bizi kabir azabından, 
hayatın ve ölümün fitnesinden koru.


* * * * *


Rabbim, bizleri sevdiği kullarından eylesin, yüzünüzden tebessüm eksilmesin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ya Rab! Bizleri İşinin ehli olan, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * * 


Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Sonumuzu hayır eyle! Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasib eyle! Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar


* * * * *


Ya Rab! Rahmetini üzerimizden esirgeme, ömrümüzü bereketli, dualarımızıkabul eyle Amin. Gününüz Mübarek Olsun.


* * * * *



* * * * *


Yüce yaratan, hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa, rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *


Güzel Mevlam, duaların geri çevrilmeyeceği bugünde dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın . Hayırlı Cuma'lar Huzur dolu nice yarınlar dilerim.


* * * * *


ALLAH'ım bizi şikayet eden değil, şükredenlerden kullarından eyle. (Amin) Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Rabbim! Gece gündüz yalvarıyorum sana iyi huylar, güzellikler ver bana, 


* * * * *


Allah'ım bu mesajı okuyan kulunu; Ezanla uyanan, abdestle kendine gelen, namazla huzura varıp secde ile sana yaklaşan ve de dua ile kulluğunu anlayan hakiki mu'min olmayı nasip eyle. Amin. Cumanız mübarek olsun.


* * * * *


Öyle güzel dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünü görüp ağlasın. Şeytandan Allah’a öyle bir sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Rabb’im seni bugün de dua edenlerden, her daim şükredenlerden ve sevmeyi bilenlerden eylesin. Ya Rabbi, cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Ömrüne ömür katılsın, gönlüne meltem saçılsın ve bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Önce yollar uzanır Hakk’a yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sen de dua et Allah için. Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *

Ya Rabbi! Gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur ki; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.







Allah'ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (s.a.v) şefaati üzerimize olsun. Amin Hayırlı Cumalar.


* * * * *

Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer. Güzel insan Cumanız Mübarek olsun.
* * * * *
* * * * *
resimli cuma mesajları 2016 indir, resimli cuma mesajı, cuma mesajları indir, ayetli cuma mesajı dualı, anlamlı cuma mesajları anlamlı, cuma mesajları resimli indir, cuma resimli mesajları

0 yorum:

Yorum Gönder