Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



3 Mart 2016 Perşembe

cuma mesajı kısa, kısa cuma mesajı, cuma duası kısa, cuma mesaj, cuma mesajları, cuma mesajı kısa ve öz, cuma mesajı kısa anlamlı, cuma mesajı kısa güzel, cuma mesajı resimli indir, En güzel resimli kısa cuma mesajları indir, bedava ,  telefona, cuma sözleri, kısa cuma mesajları 2016 smsli mesajlar,

Kısa Cuma Mesajı-Kısa Öz Anlamlı, Sözler, cuma mesajı uzun resimli, indir, paylaş, facebook, 

Rabbim!
Maddi ve manevi bütün hayır kapılarını açsın...
Bizleri faslından ve kereminden
İstifade eden kullarından eylesin...
Hiç bir kuluna rızık endişesi vermesin
Herkesin bahtı, yolu ve nasibi açık olsun İnşallah...
Cumamızı Mübarek Olsun...


* * * * *


Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman o saatte namazda Allah"tan bir hayır isterse, Allah ona istediğini verir. (Buhârî, De'avât, 61) anlamındaki hadis bunu ifade etmektedir.






Tadımlık dünyadan, 
Doyumluluk tat bekliyoruz Ya Rab!
Nefsimizi ıslah eyle,
Bizi kendine kul kabul eyle.
Göz kapanıncaya kadar,
Bizi nefsimizle baş başa bırakma,
Amin... 


* * * * *


Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.

cuma mesajı kısa

Ya Rab! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu, huzurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.


* * * * *


Ya Rab! Bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


* * * * *


Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip et.


cuma mesajı kısa


Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.


* * * * *


Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın cumanız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Rabb’im seni bugün de dua edenlerden, her daim şükredenlerden ve sevmeyi bilenlerden eylesin. Ya Rabbi, cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Ömrüne ömür katılsın, gönlüne meltem saçılsın ve bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Önce yollar uzanır Hakk’a yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sen de dua et Allah için. Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Ya Rabbi! Gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur ki; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin. Hayırlı Nurlu Cumalar. 


* * * * *


Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


Allah'ım bizi affet, kendine kul kabul et. Şefaatini bizden mahrum etme, sen her şeye Kadirsin...


* * * * *


Ya ilahi! bizlerden rahmetini, şefkatini, hidayetini, bağışlayıcılığını esirgeme..


* * * * *


Ezelden ebede her şeyi bilen Rabbimiz, bizi nefsimizle baş başa bırakma...


* * * * *


Sayısız nimetlerle bizi doyuran Rabbimiz, bizi cehennem ateşinden koru...


* * * * * 


Senden başka ilah yoktur, eman diliyoruz senden, koru bizi cehennemden...


* * * * * 


Allah'ım geçmiş gelecek günahlarımızı affet, bizi dosdoğru bir yola ilet...


* * * * *


Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam. 


* * * * *


Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işledigimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere Merhamet et. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.


* * * * *


Rabbim, bizi şükredenlerden eyle. Amin Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Allah'ım unutur ve hataya düşersek onunla bizi hesaba çekme...


* * * * *


Yer yüzündeki her şeyi hikmetle yaratan Allah'ım İlmimizi, hilmimizi ve nurumuzu artır.


* * * * *


Efendimiz (s.a.s.), Hz. Ali"ye şöyle buyurmuştur;Cuma gecesi olduğu zaman gecenin son üçte birinde kalkabilirsen (kalk ve dua et). Çünkü o vakit, meleklerin şahit olduğu bir zaman dilimidir. Bu vakitte yapılan dua kabul olur.” (Ebû Davûd, Dua, 115)


* * * * *


Ey alem-i İslam! Uyan, Kur’an’a sarıl, İslamiyete maddi ve manevi bütün varlığınla müteveccih ol. Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Efendimiz (s.a.s.) şöyle buyurmuşştur;'En faziletli günlerden biri de Cuma günüdür” bu günde kendisine çok salât ü selâm getirilmesini istemiştir. (İbn Hıbbân, Ed'ıye, No: 910)

* * * * *

Ya Rab! Bize dünyada ve ahirette güzellikler nasip et. Ömrümüzü hayırlı eyle. Cumamızı bereketli kıl...

* * * * *

Ya Rab! Sen merhametlilerin en merhametlisi, biz ise senin aciz kulunuz. Bize merhamet et. Günlerimizi hayırlı eyle...






Ya Rab! Limiti olan bir dünyada yaşıyoruz. Bize bu dünyada en güzel bir şekilde amel etmeyi, cennetle şereflenen kullardan olmayı ve senin cemalini seyretmeyi nasip eyle...

* * * * *


Allah’ım! Evlatlarımızın kalplerini iman nuru ile aydınlat. Yavrularımıza, hayırlı kısmetler, başarı, huzur, bereket ve sağlık içinde bir ömür lütfeyle! Onları her türlü kötülüklerden ve zararlı alışkanlıklardan muhafaza eyle. Amin Hayırlı Cumalar.
* * * * *
* * * * *

0 yorum:

Yorum Gönder