Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



10 Mart 2016 Perşembe

cuma mesajı kısa ve öz, cuma mesajları kısa ve öz, cuma mesajı kısa öz, güzel cuma mesajı kısa ve öz, cuma mesajı kısa ve öz indir,kısa ve öz cuma mesajı, kısa cuma mesajları, cuma mesajları

Cuma Mesajı Kısa ve Öz

Rabbim!
Maddi ve manevi bütün hayır kapılarını açsın...
Bizleri faslından ve kereminden
İstifade eden kullarından eylesin...
Hiç bir kuluna rızık endişesi vermesin
Herkesin bahtı, yolu ve nasibi açık olsun İnşallah...
Cumamızı Mübarek Olsun...


* * * * *


Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Hayırlı Cumalar






Cuma gününde bir saat vardır ki Müslüman o saatte namazda Allah"tan bir hayır isterse, Allah ona istediğini verir. (Buhârî, De'avât, 61) anlamındaki hadis bunu ifade etmektedir.


* * * * *


Tadımlık dünyadan, 
Doyumluluk tat bekliyoruz Ya Rab!
Nefsimizi ıslah eyle,
Bizi kendine kul kabul eyle.
Göz kapanıncaya kadar,
Bizi nefsimizle baş başa bırakma,
Amin... 


cuma mesajları kısa



Rabbim, yarar getirmeyen bilgiden, korkmayan kalpten, duyulmayan duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan ki o kötü bir arkadaştır hıyanettenki o ne kötü sırdaştır tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, kocamaktan, ezel-i ömre döndürülmekten, deccal fitnesinden kötülüğünden, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım.


* * * *


Ya Rabbim! Bu mübarek cuma günün yüzüsuyu hürmetine biz aciz kulların ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim. Biz kulların dualarını kabul et. Amin. Hayırlı nurlu cumalar.


cuma mesajı kısa ve öz



Yüce Allah mübarek Cuma-ı şerif hürmetine hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip et.


* * * * *


Bazı müminler cennete hasret yaşar. Bazı müminler de vardır ki cennet onları hasretle bekler. Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar.

Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Rabb’im seni bugün de dua edenlerden, her daim şükredenlerden ve sevmeyi bilenlerden eylesin. Ya Rabbi, cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Ömrüne ömür katılsın, gönlüne meltem saçılsın ve bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın. Derdine derman, gönlüne iman dolsun! Hayırlı Cumalar…


* * * * *


Önce yollar uzanır Hakk’a yürümek için, tomurcuklar güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için. sen de dua et Allah için. Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Ya Rabbi! Gönlümdeki boşlukları öyle güzel şeylerle doldur ki; kemiği olmayan dilim Allah kelimesinden başka bir şey demesin. Hayırlı Nurlu Cumalar. 


* * * * *


Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


Allah'ım bizi affet, kendine kul kabul et. Şefaatini bizden mahrum etme, sen her şeye Kadirsin...


* * * * *


Ya ilahi! bizlerden rahmetini, şefkatini, hidayetini, bağışlayıcılığını esirgeme..


* * * * *


Ezelden ebede her şeyi bilen Rabbimiz, bizi nefsimizle baş başa bırakma...


* * * * *


Sayısız nimetlerle bizi doyuran Rabbimiz, bizi cehennem ateşinden koru...


* * * * * 


Senden başka ilah yoktur, eman diliyoruz senden, koru bizi cehennemden...


* * * * * 


Allah'ım geçmiş gelecek günahlarımızı affet, bizi dosdoğru bir yola ilet...


* * * * *


Güzellikler içinizi aydınlatsın, yüzünüzden ve yüreğinizden tebessüm eksilmesin. Rabbim, sevdiği kullarından eylesin sizleri ve tabi ki bizleri. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Duaların geri çevrilmeyeceği bugünde rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın güzel Mevlam. 


* * * * *


Ya Rab! Limiti olan bir dünyada yaşıyoruz. Bize bu dünyada en güzel bir şekilde amel etmeyi, cennetle şereflenen kullardan olmayı ve senin cemalini seyretmeyi nasip eyle....


* * * * *


Ya Rab' Kabrimizde rahatlık , sıratta selamet, son nefesimizde kelime-i şehadet nasip eyle.


* * * * *


Gününüz hayırlı, ömrünüz bereketli olsun. 
Allah’ın selamı üzerinize olsun. 
Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem  diyen sevgilinin (s.a.v.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile hayırlı cumalar dilerim.Allah’ın Selamı, Rahmeti, Bereketi üzerimize olsun. 
Günümüz Aydın, Cumamız Mübarek Olsun. 
Hayırlı Cumalar, Mutlu, Huzurlu Yarınlar...







Ya Rab!
Bizleri İslamın yolundan ayırma. 
Bizi senden başkasına muhtaç etme. Amin. Hayırlı cumalar

* * * * *

Allah’ım! Hastalarımıza şifa, maddî ve manevî dertlerimize deva, ruhlarımıza gıda, akıllarımıza ziya eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.
* * * * *
* * * * *
cuma mesajı kısa ve öz, anlamlı cuma mesajları kısa ve öz, kısa ve öz cuma mesajları resimli indir

0 yorum:

Yorum Gönder