Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



6 Mart 2016 Pazar

resimli cuma mesajları, cuma mesajları resimli,

Resimli Cuma Mesajları- Cuma mesajları resimli-Cuma Mesajları resimli indir, paylaş, kısa, bedava resimli cuma mesajları indir, Cuma Resimleri, Resimli Cuma Sözleri kısa ve öz 2016

Allah'ım!  Günümüzü bereketlendir, dualarımızı kabul et.
Hayırlı, bereketli cumalar dilerim.


* * * * *

Kim Allah'a ve Peygambere itaat ederse, işte onlar, Allah'ın kendilerine nimet verdiği peygamberlerle, sıddıklarla, şehidlerle ve iyi kimselerle birliktedirler. Bunlar ne güzel arkadaştır!
Güzel arkadaş günün güzel, ömrün bereketli Olsun...
Allah'tan bir dua gibi Peygamber'den bir armağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar...






Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.


* * * * *


Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah. HAYIRLI CUMALAR



resimli cuma mesajları



Bizler uzun bir seferdeyiz. Buradan kabre, kabirden haşire, haşirden ebed memleketine gitmek üzereyiz. Hayatı anlamı ile yaşamak dileği ile, Hayırlı Cumalar. Dua ile...


* * * * *


Rabbim bizleri dua edenlerden, her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden eyle. Amin Hayırlı Cumalar.



resimli cuma mesajları



Ya Rabbi! Mülkün sahibi sensin, 
dilediğine mülkü verir, dilediğinden alırsın. 
Dilediğini azîz, dilediğini zelîl edersin. 
Bizleri; aziz kıldığın ve nimet verdiğin kullarından eyle!
Hayırlı cumalar... Mutlu Huzurlu yarınlar dilerim...




resimli cuma mesajları
    Resimli Cuma Mesajları



Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste diyor Mevlana. Aklından geçen güzellikler duan olsun, bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın... Gönlüne huzur kalbine iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Günlerinizin en faziletlisi cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çoksa Salavat u Selam getiriniz. Zira sizin Salat u Selamlarınız bana sunulur diyor Efendimiz. Selam ve Dua ile Hayırlı Cumlar! Allah'ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz aydın cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ya Rab Bizi uçsuz bucaksız kuyulara düşürme,
Bizi karanlıklarda koyma.
Eğer düşmüşsek o sonsuz karanlığa,
Sen bizi aydınlat ve bizi o kuyudan
H.z. Yusuf gibi dimdik çıkar...



resimli cuma mesajları
    Cuma Mesajları Resimli


Allah'ım taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınav etme. Darda koyup senden başkasına muhtaç ettirme. Ömrümüzü bereketli, sonumuzu hayır eyle. Amin.


* * * * *


Rabbim, faydasız bilgiden, senden korkmayan kalpten, senin işitmediğim duadan, doymak bilmeyen nefisten, açlıktan, kötü arkadaştan, tembellikten, korkaklıktan, cimrilikten, borç altında ezilmekten, kabir azabından, hayatın ve ölümün fitnesinden Sana sığınırım. Amin.


* * * * *


Efendimiz 'Bir sıkıntı içine düştüğünüz zaman 'Hasbünallah ve ni'me'l-vekil'deyiniz.' buyurmuştur. Efendimizin izinden gidebilmek dileği ile. "Hayırlı cumalar.



resimli cuma mesajları
    


Yâ Rabbe’l-Âlemin! Bizleri İslâm’ın ve Kur’an’ın yolundan ayırma! Kur’an’ı; kalplerimizin gıdası, ruhlarımızın şifası, kabirlerimizin ziyası, maddî ve manevî dertlerimizin devası eyle Allah’ım! Amin Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Allah’ım! Hastalarımıza şifa, maddî ve manevî dertlerimize deva, ruhlarımıza gıda, akıllarımıza ziya eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Cuma namazından sonra, yedi defa ihlas ve muavvizeteyn okuyanı, Allah'ü te âlâ, bir hafta, kazadan, beladan, kötü işlerden korur. [İbni Sünni] ( muavvizeteyn :İhlas,  nas, felak süreleridir.)




resimli cuma mesajları
    resimli cuma mesajları


Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun. Sevgi mutluluk dolu yaşam bizlerin olsun. cumanız mübarek olsun.


* * * * *


ALLAH'ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.



* * * * *


Size bir selam verildiği zaman, ondan daha güzeliyle veya aynı selamla karşılık verin. Şüphesiz Allah, her şeyin hesabını gereği gibi yapandır. (Nisâ 86)  Allah'ın Selamı Üzerinize Olsun.




resimli cuma mesajları




Ey bizleri ve bütün mevcudatı yoktan var eden, varlığından, sevgisinden ve rahmetinden haberdar eden Yüce Rabbimiz! Bizlere Hidayet eyle. Bu mübarek günümüzü hayr eyle...


* * * * *


Allah'ım! Tüm güzel isimlerinin tecellilerini ve Kur’an-ı Kerim’i; kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar


* * * * *


Ya Rabbi, Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi,
Dünya imtihanını başarıyla geçebilmeyi,
Göstermiş olduğun yolda yürümeyi,
Senin yolundan  gitmeyi,
Senin sevenlerden olmayı
Bizlere ve sevdiklerimize nasip eyle….
Hayırlı Cumalar...



resimli cuma mesajları 2016



Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. . . Hayırlı Cumalar


* * * * *


Allah'ım bizi senin yolundan ayırma, istikametimizi şaşırtma. Hayırlı Cumalar.



resimli cuma mesajları indir,
resimli cuma mesajları

Melekler duacınız olsun. Yüreğiniz huzur, gönlünüz sevgiyle dolsun. Efendimiz ahirette komşumuz olsun. Cumamız mübarek olsun.


* * * * *


Cuma günleri, duanın kabul olacağı bir an vardır. Cuma'nın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah. Amin hayırlı cumalar.


* * * * *


ALLAH'ım! Bize Dünyada İyilik ve Güzellik,
Ahirette de İyilik ve Güzellik ver,
Bizi Cehennem Azabından koru. Amin.


resimli cuma mesajları

Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olan kapıları bizlere aç. Yolumuzu şaşırtma, kalbimizi daraltma, senden başka yar aratma. Amin. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Rabbim! Bizleri her yerde haddini bilen, gönül aynasını silen, mahşerde beraat edip yüzü gülen kullarından eyle Amin. Cumanız Mübarek Olsun. *

Sevgiliye en güzel dualı resimli cuma mesajları indir face de paylaş, eşe dosta resimli cuma mesajları indir, bedava cuma mesajları indir facede paylaş, resimli cuma mesajları kartları facebookta 
resimli cuma mesajı


Ya Rab! Benim, anamın, babamın ve din kardeşlerim üzerindeki zorlukları kolaylaştır. Cuma Günümüzü Mübarek ve Bereketli bir gün Eyle. Amin...

resimli cuma mesajı resimli cuma mesajllari
resimli cuma mesajları


Bütün güzelliklerin kilidini kendinde bulunduran 'Rabbim' Hakkımızda hayırlı olan kilitli kapıları aç… CUMAMIZ BAYRAM TADINDA OLSUN.


cuma mesajları resimli

Dua çiçeği yeryüzünde sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler duayı kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış. Dualarımızın kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar, güzel yarılar...


resimli cuma mesajları


Mübarek cuma gününüzü kutlar, herşeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. HAYIRLI CUMALAR


resimli cuma mesajları
    Resimli cuma mesajları resimli indir.

Ettiğin her dua dertlilere deva, hastalıklara  şifa, gözlere nur, gönüllere huzur ve mutluluk getirsin. Amin... HAYIRLI CUMALAR DİLERİM.


* * * * *


Ufkun Cennet Olsun, Cuman Mübarek Olsun. Sevgiler Selamlar...www.tatlisozler.com


* * * * *


Dua çiçeğini bilir misin, yeryüzünde
sulanır, gökyüzünde açarmış. Melekler
kulunuzdan deyip Rabbimize sunarmış.
Dualarda buluşmak dileğiyle
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN


* * * * *


İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun, makamınız cennet, Hz. Muhammed Cennette komşunuz olsun. Dualarınız kabul, Cumanız Mübarek Olsun.


* * * * *


Ya Rab! Bizleri iki cihanın güneşi, Sevgili Peygamberimize layık bir ümmet et. Cumanız Güzel ve Bereketli Olsun. Selamlar..


* * * * *

Ufkun Cennet Olsun, Cuman Mübarek Olsun. Sevgiler Selamlar...



* * * * *


Allah'ım!  Günümüzü bereketlendir, dualarımızı kabul et.  Hayırlı, bereketli cumalar dilerim.


* * * * *

Rabbim, bizleri sevdiği kullarından eylesin, yüzünüzden tebessüm eksilmesin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *

Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer. Güzel insan Cumanız Mübarek olsun.


* *  * * *resimli cuma mesajları


Ya Rab! Bizleri İşinin ehli olan, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar dilerim.


* * * * *


Rabbim, gönlünüzden geçen güzellikleri alnımıza kader diye yazsın. Amin, hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Rabbim, bizleri sevdiği kullarından eylesin, yüzünüzden tebessüm eksilmesin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ya Rab! Bizleri İşinin ehli olan, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar dilerim.






Ya Rab! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Gül kokulu, nurlu hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *

Gül bahçesine giren ya gül olur, yada gül kokar.'' Yüce yaradanın affına, Resul'ün şefaatine, Cennetin en güzel köşesine mazhar olabilmeniz dileğiyle, Cumanız Mübarek Olsun. Selam ve Dua ile...


* * * * *

Allah için işleyiniz, Allah için görüşünüz, Allah için çalışınız. O vakit sizin ömrünüzün dakikaları, seneler hükmüne geçer. Güzel insan Cumanız Mübarek olsun.
* * * * *
* * * * *
Cuma sözleri mesajları, resimli cuma mesajları, resimli cuma mesajlari, resimli cuma msj,yeni resimli cuma mesajları 2016, resimli cuma mesajları resimli, resimli cuma mesajı kısa, cuma resimli mesajlar

0 yorum:

Yorum Gönder