Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



12 Ağustos 2016 Cuma

En Güzel Kurban Bayramı Mesajları 2016 -Yeni Kurban Bayramı Sözleri indir

Kurban bayramınız kutlu, her şey gönlünüzce olsun! Dualarda buluşmak dileği ile... İyi bayramlar...


kurban bayramı mesajları resimli


Değerli arkadaşım, kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim. Her şey gönlünce olsun.


en güzel kurban bayramı mesajları


Dostluğu, sevgiyi ve geleceği. Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, nice bayramlar dilerim...



* * * * *



Allahın rahmeti üzerine olsun. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile doluolsun, bayramın mübarek olsun.







Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.



* * * * *



Mutluluğun hayalin kadar çok, hüzünlerin keloğlanın saçı kadar az olsun bayramınız kutlu olsun...



* * * * *



Mübarek Kurban bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi diler, tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederim...Dua ile...



* * * * *
Kurban bayramı mesajları indir



Kurban bayramının insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim. Sağlıklı, huzurlu Nice Güzel Bayramlara. Bayramınız kutlu olsun...



* * * * *


Nimetlerin en iyisi helal kazanılan,  arkadaşların en iyisi de Allah’ı hatırlatandır. Kurban Bayramınız Kutlu olsun...



* * * * *



Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerime, sevgilerimi, saygılarımızı, dualarımı gönderiyorum. Her günümüz bir bayram olsun.



* * * * *



Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kurban Bayramın mübarek olsun...



* * * * *



Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban Bayramı dileği ile bayramınız kutlu olsun..



* * * * *



Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.



* * * * *



Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, bayramlar vardır dostluğu paylaşmak için... Kurban Bayramınız kutlu olsun.



* * * * *



Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Güzel Dostum Hayırlı bayramlar!



* * * * *



Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah’tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile dolu, Kurban bayramın mübarek olsun.



* * * * *



Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Bayramın ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket ve hayırlar getirmesi dileğiyle...Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.



* * * * *



Tatlı bir esinti olur bayramlar, Sevinç, barış, kardeşlik getirir hayatımıza. Bulduğunuz huzur ortamı bir ömür sürsün, Günleriniz mutlu, bayramınız kutlu olsun.



* * * * *



Dünyada yaşadığımız bayramların, ebedi olup ahirette de yaşanması  dileğiyle, Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.



* * * * *



Sevgi ve huzur dolu, bir arada geçireceğimiz nice bayramlar dilerim. Sevgilerimle... Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.



* * * * *



Kalbindeki dua çiçekleri Tohum tohum serpilsin avuçlarına, Açılıp, cennette bir çiçek bahçesi olsun. Huzur ve mutluluk getirsin hayatına. Bayramın kutlu olsun.







Yüce Mevlam ahirette ve dünyada yüzünü güldürsün, makamın cennet olsun, kabrin nur dolsun, Bayramın mübarek olsun.


* * * * *


Acılar unutulsun, umutlar gerçek olsun, Sevdikleriniz hep yanı başınızda olsun, Mübarek Kurban  bayramınız kutlu olsun....
* * * *  *
* * * * *
bayram mesajları, en güzel kurban bayramı mesajları, en güzel kurban bayramı mesajları indir, en güzel kurban bayramı mesajları resimli, kurban bayramı için en güzel mesajlar, kurban sözleri, 

0 yorum:

Yorum Gönder