Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



3 Haziran 2016 Cuma

Sayfamızda Resimli Ramazan Mesajları, Ramazan Resimli Mesajlar İndir, Paylaş, Resimli Ramazan Mesajları Yeni-Resimli Ramazan Mesajları İndir yeni 2017 bulunmaktadır.

Resimli Ramazan Mesajları

Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah sevgisi ile dolu olsun mübarek Ramazanınız Kutlu olsun.


* * * * *


Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Ramazan Gününüz mübarek olsun.



resimli ramazan mesajları



Tüm islam aleminin Ramazan-ı şerifleri mübarek olsun. Rabbim bizleri Ramazan-ı şeriften razı kılsın ve layıkıyla yaşamayı nasip etsin.


* * * * *


Tüm kardeşlerimizin bizde ramazanı şerifini tebrik eder iki cihanda saatlere kavuşmasını rabbimizden niyaz ederiz.



Resimli ramazan mesajları indir



Ramazan-ı şerif hepimiz için hayırlara vesile olsun. Bizleri Allah'ın affına kavuştursun; rızasını kazanmamıza vesile olsun; mağfiretini elde etmemize yarasın. Amin.


* * * * *


BU AY
Karagöz seyri değil, gözyaşı dökme ayı;
''Bilinmez''i bilirler, bilseler ağlamayı...
Necip Fazıl KISAKÜREK


* * * * *


Ya Şehr-i Ramazan merhaba
Aylardır yolun gözlediğim,
Ya Şehr-i Ramazan merhaba


* * * * *

Şu fâni dünyada, fâni ömür içinde ve kısa bir hayatta, bâki bir ömür ve uzun bir hayat-ı bâkiyeyi tazammun eden Ramazan-ı Şerifimizin; maddi ve manevi tüm hastalıklarımızdan kurtulmamıza vesile olmasını, Cenab-ı Feyyaz-ı Mutlaktan niyaz ederim.


* * * * *


«Rabbimiz Allah'tır» deyip sonra da dosdoğru yaşayanlara korku yoktur ve onlar üzülmeyeceklerdir.(Ahkaf,13)


* * * * *
Resimli Ramazan Mesajları


HOŞ GELDİN MÜBAREK RAMAZAN. ALLAH c.c nurundan feyzinden bereketinden cümlemizi istifade ettirsin. Gelecek sene ramazanı şerife kavuşmayı nasip etsin. Dualarda buluşmak dileği ile selamlar.


* * * * *


BU AY
Karagöz seyri değil, gözyaşı dökme ayı;
''Bilinmez''i bilirler, bilseler ağlamayı...
Necip Fazıl KISAKÜREK


* * * * *


Ya Şehr-i Ramazan merhaba
Aylardır yolun gözlediğim,
Ya Şehr-i Ramazan merhaba


* * * * *


Ramazan ayı; 
Yaşamımızı O'nun yolunda istikamete koymaya... 
Ruhumuzu O'nun sevgisi ile doyurmaya... 
Kalbimizin gerçek vuslatı bulmasına vesile olsun...


* * * * *


"Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün.." Tahrim/8 
Tevbelerin geri çevrilmediği 
Rahmet ve Magfiret yüklü 
Ramazan ayınızı tebrik eder 
hayırlara vesile olmasini dilerim...


* * * * *


Safâ geldin izzet ile
Çeşit çeşit nimet ile
Müminlere rahmet ile
Ya Şehr-i Ramazan merhaba


* * * * *


Mü’minlerin bayramıdır
On bir ayın sultânıdır
Rabinn bize fermanıdır
Ya Şehr-i Ramazan merhaba


* * * * *


Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli huzuruna erişmiş olmak temennisiyle Ramazan'ınız mübarek olsun.


* * * * *


Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, yuvanız huzur dolsun, Ramazanı Şerifiniz Kutlu olsun.


* * * * *


Hz. Ebu Hureyre (radiyallahu anh) anlatıyor: “Resulullah (aleyhissalatu vesselam) buyurdular ki: “Kim bir oruçluya iftar ettirirse, kendisine onun sevabı kadar sevap yazılır. Üstelik bu sebeple oruçlunun seyabından hiçbir eksilme olmaz.” Tirmizi, Savm 82, (807); Ibnu Mace, Siyam 45, (1746).


* * * * *


On bir aylık yoldan gelir
Bir ay bize yoldaş olur
Günahkarlara derman olur
Ya Şehr-i Ramazan merhaba.


* * * * *


Bizleri Bereketiyle donatan 
Ramazan ayınız mübarek, 
ibadetleriniz makbul, 
Dualarınız kabul olsun...


* * * * *


Rahmet ile başlayan mübarek Ramazan ayının barışa ve huzura vesile olmasını ve temenni ederim...


* * * * *


Rabbim, hepimize  Ramazan ayını layıkıyla idrak etmeyi nasip etsin İNŞALLAH.
HAYIRLI RAMAZANLAR


* * * * *


Birlik ve beraberlik ruhuyla,
Barış ve huzurla geçireceğiniz
Bir Ramazan dilerim.


* * * * *


İçinde adınızın geçtiği bir dua,
İçten bir mesaj birleştirir gönülleri,
Kapatır mesafeleri. Kalpten kalbe bir yol olur.
Kim bilir belkide affa sebep olur.
Hayırlı Ramazanlar
2017 Ramazan ayı ne zaman başlıyor? (2017 Ramazan bayramı tatili kaç gün?)
Mübarek Üç ayların içinde bulunan Ramazan ayının başlamasına kısa bir süre kaldı. Bildiğimiz gibi on bir ayın sultanı olan Ramazan ayı 27 Mayıs'ta başlıyor. Ramazan Bayramı'nın ilk günü ise 25 Haziran 2017'dir.

Ramazan ayı ne zaman başlıyor? (Ramazan bayramı tatili kaç gün?)
İslam aleminde üç ayların içerisinde yer alan mübarek Ramazan ayı bu sene 27 Mayıs tarihinde başlayacak. Ramazan ayı içerisinde milyonlarca Müslüman Oruç ibadetini yerine getirmeye çalışacak. Bin aydan daha hayırlı gece olan Kadir Gecesini de içerisinde barındıran Ramazan ayının başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, son 10 günü ise cehennem ateşinden kurtuluş olarak bilinmektedir. Ramazan ayı 24 Haziran günü ise sona erecek. Müslümanlar bir ay boyunca Ramazan'ı huşu içerisinde geçirmenin vermi olduğu mutluluk ile Ramazan Bayramı idrak edecek. Ramazan Bayramı bu yıl 25 Haziran tarihinde başlayacak. 27 Haziran akşamı sona erecek.


Ramazan, içerisinde insanlık için, “bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini” taşıyan bir aydır. Ramazan, inananlar için evveli rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem ateşinden kurtuluş ayıdır. Ramazan, Kur’an ayıdır, oruç ayıdır.

Ramazan kelime anlamı olarak; yaz aylarının sonunda ve güz mevsiminin başında yağan ve yerdeki tozları temizleyen yağmur anlamındadır. Bu yağmur, nasıl ki yeryüzünü yıkayıp tozlardan temizliyorsa, Ramazan ayı da mü'minleri günahlardan öylece temizler.
Ramazan'ın diğer bir anlamı da güneşin şiddetli hararetinden taşların yanıp kızmasıdır. Böyle kızgın yerde yürüyen kimsenin ayakları yanar, zorluk, acı his eder. Bunun gibi oruç tutan kimse de açlık ve susuzluğun hararetine katlanır, zahmet ve meşakkat çeker, içi yanar. Yâhut kızgın yer ayakları yaktığı gibi Ramazan da müminlerin günahlarını yakar, yok eder. (İnşallah)

Her iki mânânın birleştiği nokta; oruçlunun bu ayda günâhlardan arınacak olmasıdır.
* * * * *
* * * * *
resimli ramazan mesajları yeni, en güz facebook resimli ramazan mesajları, ramazan mesajları resimli, ramazan resimli mesajları paylaş, resimli ramazan mesajları indir, ramazan resimli mesajlar indir

0 yorum:

Yorum Gönder