Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



30 Haziran 2016 Perşembe

Ramazan Bayramı Mesajları Yeni, 2016 Ramazan bayramı Mesajları Rasimli, kısa, yeni, güzel, facebook, Ramazan Bayramı sözleri

Bu Mübarek Ramazan Bayramı'nda, yüce yaratıcı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve esirgeyen yüce Allah tüm dualarınızı kabul et. Tez zamanda varsa sıkıntılarımızı gidert


* * * * *


Ya Rab! bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırma! Kalbimizi karartma Yüreğimizi Daraltma. Daha Nice Hayırlı ve bereketli güzel Bayramlar görmeyi nasip et.



Ramazan bayramı mesajları yeni



Bizi yaradan ALLAH'ımıza şükürler Olsun, BütünMüslümanlara bu güzel bayram hayırlı Olsun, sevgi ve kardeşliğin ön planda olduğu Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.




Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi diler. Mübarek Ramazan Bayramının tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Sevgi ile...


* * * * *


Ramazan Bayramı insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diler, sevgi ve selamlarımı sunarım.



* * * * *


Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız  gerçek, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun.


* * * * *


İslam kardeşliğinin kuvvet kazanmasına, müslümanların birbirini hatırlamasına, yardımlaşmasına, aralarındaki sevginin, saygının, birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan mubarek ramazan bayramın; tüm insanlığın barışına,kardeşliğine, refah ve saadetine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.


* * * * *


Gerçek Bayramlar, Müslümanlar olarak hep birlikte mutlu olduğumuz anlardır. Rabbim Ramzan Bayramımızı Mübarek eylesin.


* * * * *



Ramazan’ı güzel, bereketli geçenin, tüm senesi güzel ve bereketli geçer. Rabbim Ömrümüzü bereketli Ramazan bayramımızı mutlu kılsın inşallah.


* * * * *


Yüce Rabbimiz den Ramazan-ı Şerif Bayramımızı bizlere, ailemize, ilimize, ülkemize, İslam âlemine ve insanlık âlemine hayırlı eylemesini niyaz ederim. Hayırlı Bayramlar...


* * * * *


Sahabe den Sa’d bin Evs r.h.  anlatıyor. Peygamberimiz s.a.v.  ‘Ramazan Bayramı sabahı melekler yollara dökülür ve şöyle seslenirler. Ey Müslümanlar topluluğu Keremi çok olan Rabbinizin rahmetine koşunuz. O, hep iyilik ve ihsanda bulunur. Sonra onlara sonsuz mükâfatlar verilir. Siz gece ibadet etmekle emrolundunuz ve emri yerine getirdiniz. Gündüz oruç tutmakla emrolundunuz, orucu tuttunuz ve Rabbinize itaat ediniz, mükafatınızı alınız.Bayram namazını kıldıktan sonra bir münadi şöyle seslenir. Dikkat ediniz, müjde sizlere... Rabbiniz sizi bağışladı, evlerinize doğru bağışlanmış olarak dönünüz. Bayram günü mükâfat günüdür. Bugün gök ehli yanında mükâfat günü olarak ilan edilir.’ demişlerdir. Rabbim Ramazan Bayramımızı Mübarek etsin.


* * * * *


Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakınmanız için oruç, sizden öncekilere farz kılındığı gibi size de farz kılındı buyrulur. Allah’a iman ettiğiniz bu mübarek ay sonunda kavuşulan Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim. Sevgi ile...



* * * * *


Mübarek Ramazan Bayramı size ve ailenize bol huzur, sağlık, mutluluk getirsin. Rabbim kalbine ve diline iman versin, nefesine güç gelsin. Ramazan Bayramınız kutlu ve mutlu olsun.


* * * * *



Gönül ister ki her gün böylesine mübarek bir bayram olsun. Bir sene özlemle beklenen mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Özleminiz sizi bayram sevincine boğsun, sevdikleriniz ve ailenizle nice güzel bayramlara.


* * * * *


Büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim. Yüce Rabbim size ve sevdiklerinize bu bayram olduğu gibi her bayram bir arada huzur içinde olmayı nasip etsin. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.


* * * * *


Dostluğu, sevgiyi ve geleceği,Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.



* * * * *



Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Allah'ın rahmeti üzerine olsun. Sana gelen her iyilik Allah'tandır, bütün kötülükler nefsindendir. Mekanın cennet yuvan huzurlu kalbin Allah ile dolu bayramın mübarek olsun. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun.


* * * * *


Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Bugün sevinç günü, üzüntüleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Sevgi ile...



* * * * *


Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!



* * * * *


İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.


* * * * *


Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak duası ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.


* * * * *


Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!


* * * * *



Bin bir Sevinç Ve Huzurla, umutla Geldi Ramazan Bayramı, Bu Güzel Ayın Mübarek Bayramı Bizlere Mutluluk, Huzur, Güzellikler Nasip Etsin, Bütün Müslümanların Ramazan Bayramlarını Kutluyorum.


* * * * *


Mutluluk, Huzur, Hayırlarla Dolu Bugünden Daha Güzel yarınlar Diliyorum Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyorum.



* * * * *


Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek olsun.


* * * * *


Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli güzel bir bayram geçirmek dileği ile...


* * * * *




Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Ramazan Bayramınız bereketli olsun!


* * * * *


Ramazan Bayramı"nın milletimizin biriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzuruna, barışa ve hidayetine vesile olmasını dileriz.


* * * * *


Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah"a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu Olsun.



* * * * *


Mutluluk, Huzur, Hayırlarla Dolu Bugünden Daha Güzel yarınlar Diliyorum Mübarek Ramazan Bayramınızı Kutluyorum.


* * * * *


Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu güzel bayram gününde dualarınız kabul, Bayramınız Kutlu olsun. Dualarınızı eksik etmeyin,...


* * * * *


Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah"a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun


* * * * *


Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...




Dostluğu, sevgiyi ve geleceği... Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı... Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.


* * * * *


Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyorum. Bayramınız Kutlu Olsun.
* * * * *
* * * * *
ö,ramazan bayramı mesajları yeni,ramazan bayramı mesajları yeni kısa, ramazan bayramı mesajları yeni facebook,ramazan bayramı mesajları sms,ramazan bayramı mesajları kısa, ramazan bayramı mesajları uzun,ramazan bayramı mesajları yeni resimli,ramazan bayramı mesajları yeni 2016

0 yorum:

Yorum Gönder