Güzel Sözler, Dualar, Dini Sözler, Günaydın Mesajları, Gece Mesajları, Akşam Mesajları, Cuma Mesajları, Aşk Sözleri, doğum günü mesajları, anlamlı sözler

Günaydın Sözleri İçin Tıklayınız



21 Haziran 2017 Çarşamba

Sayfamızda en güzel cuma mesajları, Cuma Mesajları Yeni, Cuma Mesajları 2017 (sözleri ) bulunmaktadır.

Cuma Mesajları

"Cuma günü;fakirlerin haccı, müminlerin ve gök ehlinin bayramı, cennette bayram günüdür." HADİS-İ ŞERİF


* * * * *


Allah'ım! Tüm güzel isimlerinin tecellilerini ve Kur’an-ı Kerim’i; kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap. Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Ya Rab, Günlerin efendisi olan cuma günümüzü bereketli , dualarımızı kabul eyle. Ahirinde bizleri nefsimizle baş başa bırakma. Cumanız Mübarek olsun.


* * * * *


Cennetin hasrete beklediği müminlerden olmak duasıyla, hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma. . . Hayırlı Cumalar.


* * * * *


Yüce yaratan, hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa, rahmetiyle diğerini açar. Ya Rabbi bu mübarek cuma günü hürmetine bizlere hayırlı kapılar aç. Amin. Hayırlı Nurlu Cumalar.


* * * * *
Cuma mesajları resimli, 

Güzel Mevlam, duaların geri çevrilmeyeceği bugünde dualarımızı kabul etsin. Bizleri rahmetinden mahrum bırakmasın . Hayırlı Cuma'lar Huzur dolu nice yarınlar dilerim.


* * * * *


"Bütün işlerin neticesinin sıhhatli ve faydalı olabilmesi için iki şart vardır: Sabır ve ihlas." A. MÜRTEİŞ(ra)


* * * * *


Rabbim, bizleri sevdiği kullarından eylesin, yüzünüzden tebessüm eksilmesin. Hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *


Ya Rab! Bizleri İşinin ehli olan, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan, doğru konuşanlardan eyle. Hayırlı Cumalar dilerim.


Cuma Mesajları Resimli


Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Sonumuzu hayır eyle! Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasib eyle! Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar


* * * * *


Ya Rab! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Gül kokulu, nurlu hayırlı cumalar dilerim.


* * * * *
cuma mesajları kısa


Allah'ım! Büyük kudretin ile hayatımıza bereket ihsan eyle. Hayırlı Cumalar Dilerim.


* * * * *


Güzel insan, dualarda buluşmak dileğiyle Hayırlı Cumalar Dilerim.


* * * * *


Ya Rab! Rahmetini üzerimizden esirgeme, ömrümüzü bereketli, dualarımızı kabul eyle Amin. Gününüz Mübarek Olsun.


* * * * *


Mübarek cuma gününüzü kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi, güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim. Gününüz Mübarek Olsun.


Sayfamızda bulunan cuma mesajları yayınımıza sizlerde yorumlar kısmından cuma mesajları (cuma sözleri) ekleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder